lydq1
lydq.2
lydq.3
download

Ngeunaan parusahaan urang

Naon anu urang lakukeun?

Kami Leyu didirikeun taun 2005, utamina ngahasilkeun AC ka DC, DC kana DC switching power supply, off grid dasi efisiensi daya tinggi inverter, solar charge controller, scrolling system sareng rotary switch. Produk disahkeun ku sertipikat CE ROHS CCC. Perusahaan urang disahkeun ku ISO9001. Dumasar kana kapercayaan dagang "Fokus ka konsumén", "sadar kana kapuasan konsumén" salaku tujuan kerja urang.

tingali langkung

Produk panas

Produk urang

Hubungi kami pikeun langkung seueur conto

Numutkeun ka kabutuhan anjeun, ngarobih pikeun anjeun, sareng nyayogikeun anjeun conto

PISAN AYEUNA
  • our strength

    kakuatan urang

    Perusahaan Leyu khusus ngadamel saklar kakuatan saklar, inverter listrik, solar charge controller, sistem gulung sareng switch rotary salami mangtaun-taun. 60,000 unit / bulan mangrupikeun kapasitas produksi normal urang.

  • good quality

    kualitas alus

    Produkna disahkeun ku sertipikat CE \ ROHS \ CCC \. Perusahaan urang disahkeun ku ISO 9001.

  • our capability

    kamampuan urang

    Parusahaan urang ayeuna gaduh langkung ti 60 staffs, 5 insinyur senior, 10 jualan ékspor, produsén profésional nampi kustomisasi sareng OEM.

  • our service

    jasa kami

    Kaseueuran produk standar kami aya dina stok, urang tiasa kiriman dina 2 dinten damel, modél khusus peryogi 7-15 dinten damel. Kanggo pesenan jumlah ageung 3-5 minggu nuju-waktos diperyogikeun.

logo2

Inpormasi pangénggalna

wartos

Konsumén anu dipikacinta, Kami ngingetan yén kaseueuran pabrik di Cina bakal lirén damel nalika Spring Festival. Liburan Leyu bakal dimimitian ti 4 Pébruari dugi ka 25th, Pébruari di 2018. Téoritis, pesenan ageung dikonfirmasi sateuacan tanggal 20 Januari, 2018 tiasa dikintunkeun sateuacan liburan. Nanging, sadayana ...

2018 Peringatan Liburan Festival Spring

Konsumén anu dipikacinta, Kami ngingetan yén kaseueuran pabrik di Cina bakal lirén damel nalika Spring Festival. Liburan Leyu bakal dimimitian ti 4 Pébruari dugi ka 25th, Pébruari di 2018. Téoritis, pesenan ageung dikonfirmasi sateuacan tanggal 20 Januari, 2018 tiasa dikintunkeun sateuacan liburan. Nanging, sadayana ...

2018 Neruskeun Waktos Saatos Festival Spring

Palanggan anu dipihormat, Kami mutuskeun pikeun neraskeun padamelan saatos Festival Spring anu panjang dina 27 Pébruari. Dina waktos éta, anjeun tiasa ngaraos bebas ngahubungi kami ngeunaan pesenan énggal anjeun. Kusabab seueur nasabah nempatkeun pesenan sateuacan festival, pabrik urang bakal sibuk pisan. Upami anjeun peryogi catu daya, inverter kakuatan jsb, ...

LEYU Balik Deui

Konsumén anu dipikacinta, Saatos festival Spring anu lami, LEYU deui damel dinten ayeuna (27 Februari). Ngabagéakeun patarosan anjeun ngeunaan catu daya, inverter listrik sareng sajabana pananya anjeun bakal dibales dina waktos 12 jam. Hatur nuhun. Tim penjualan Leyu